• Product merken 100% natuurlijk en geschikt voor veganisten: Alphanova - Balm Balm - Benecos - Boho - Human+Kind - Joik Spa - Love Nature Montbrun - Najel Aleppo - Nordics
  • - Oils of Heaven - Rainbow Aloecare - Santaverde - Uoga Uoga - We Love The Planet - Yverum
Welkom » Beauty Blog » Wellness by Oriflame - Niet alle omega 3 is hetzelfde

Wellness by Oriflame - Niet alle omega 3 is hetzelfde

Gepubliceerd op 3 november 2020 om 14:50

Dat we omega 3 moeten consumeren, weten we allemaal. De vetzuren hebben veel verschillende positieve effecten op ons lichaam en worden dan ook vaak aangeprezen door gezondheidsprofessionals. Om te kunnen begrijpen waarom dat zo is, moeten we ons eerst verdiepen in de verschillende soorten vetzuren en kijken hoe ons eetpatroon is veranderd.

Er bestaan verschillende soorten vetzuren, waarvan de belangrijkste omega 6- en omega 3-vetzuren zijn. De mens is geëvolueerd door een dieet met een ratio 1:1 van omega 6 en omega 3. Het moderne westerse dieet bestaat echter uit aanzienlijk meer omega 6-vetzuren, bijvoorbeeld uit plantaardige olie, mayonaise, dressing, bewerkte voedingsmiddelen, fastfood, snacks, koekjes en gebak.

Hierdoor is het ratio van 1:1 uit balans geraakt, en is tegenwoordig 15:1 of zelfs 17:1 heel normaal! Er wordt een verband gelegd tussen deze schrikbarende onbalans en het toegenomen aantal chronische ziektes.

Het advies is daarom om minder voedsel te eten dat rijk is aan omega 6, en meer omega 3-vetzuren te consumeren.

Dit doe je als volgt:- Kies voor voedsel dat rijk is aan omega 3: vette koudwatervis, zoals zalm, makreel, tonijn, haring en sardientjes.

Gebruik plantaardige olie, zoals lijnzaadolie en koolzaadolie, die ALA bevat en door de lever kan worden omgezet in omega 3-

Voeg een omega 3-vetzurensupplement toe aan je dagelijkse routine.

Alle Oriflame welness producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wellness by Oriflame Omega 3 supplementen hebben de volgende voordelen:- Ze bestaan uit de waardevolle omega 3-componenten EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) - 100% natuurlijk, zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen- Volledig gemaakt van vis: zelfs de capsule is gemaakt van visgelatine, in tegenstellig tot runder- of varkensgelatine dat vaak gebruikt wordt. Dit is een belangrijk voordeel, omdat de supplementen hierdoor ook geschikt zijn voor mensen die geen varkensvlees of rundvlees eten.

Duurzaam: De visolie heeft de certificering duurzaam ontvangen van de organisatie Friend of the Sea.

De supplementen worden gemaakt van kleine vissen die in het wild worden gevangen in de Atlantische Oceaan.

Geproduceerd in de Europese Unie, in overeenstemming met de GMP-kwaliteitseisen die gelden binnen de EU- Zuiveringsproces van 5 stappen: om mogelijke contaminanten te verwijderen, gebruiken we een zuiveringsproces dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen in de brancheWellness.

Omega 3 is een essentieel onderdeel van de Wellness routine. Door het supplement in je WellnessPack of op zichzelf elke dag te gebruiken, profiteer je van top tot teen van de voordelen die de vetzuren te bieden hebben.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.