Welkom » Wie zijn wij?

Onze merken:

Alphanova - Balm Balm - Beautanicals

Benecos - Boho - Eco Beauty - Essentials

Giordani Gold - Human+Kind - Indemme 

Joik Spa - Love Nature - Montbrun -  Najel

Aleppo Nordics - North for Men - Novage 

[Oliv'] - Oils of Heaven - Oriflame

Rainbow Aloecare - Santaverde - The One

Uoga Uoga - We Love The Planet - Yverum

 

Welkom bij Giordani & More - Puur Natuur

Met respect voor mens en natuur vinden wij, dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn om zich goed te voelen en er mooi uit te zien.  Schoonheid heeft de kracht om zelfvertrouwen te geven en een positieve verandering. Met zelfvertrouwen en positieve instelling is het gemakkelijker je doel te behalen.

Wie zijn wij? Mariël en Sanne, Moeder en dochter, staan klaar om je vragen te beantwoorden en jou er geweldig uit te laten zien en je top te laten voelen.

We zijn nog volop bezig met de inrichting van de webshop. Er komen nog volop nieuwe producten bij in de webshop. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen?  Inschrijven nieuwsbrief

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje Contact 

 

Mariël,

"Niet zo gek dat ik op jonge leeftijd veel interesse kreeg in goede huidverzorging. Als kind veel last van eczeem gehad. Na mijn tiener leeftijd kreeg ik pas jeugdpuisten. Halverwege de 30 pigmentaandoeningen waarvan eerst gedacht werd dat het vitiligo was. Gelukkig geen vitiligo maar een hoofdhuidschilfer die irritatie op de huid geeft en het pigment aantast. Ik heb heel wat huidproblemen moeten doorstaan, maar door een goede verzorging met fijne producten op natuurlijke basis, zijn die huidproblemen verleden tijd. Iedere twee maanden ga ik naar mijn schoonheidsspecialiste  en verzorg ik dagelijks mijn huid met veel aandacht door goed te reinigen en te voeden.

Mijn dochter Sanne en ik zijn ook te volgen op Facebook en Instagram 

Sanne,

"Helemaal into social media. Volg vele profielen m.b.t. fashion en cosmetica voor wat betreft mijn leeftijdsgroep. Maar de basis heb ik met de paplepel binnen gekregen van mijn moeder. "Een goede verzorging is van belang. Make-up blijft mooier en langer op een goed gevoede huid". Toen ik net met make-up begon ging er nog veel fout, maar met de basis van mijn moeder,  youtube make-up tutorials en zelf experimenteren weet ik hoe ik graag mijn make-up draag. Zowel Mariël, als ik lopen niet dagelijks dik in de make-up. Wij houden van een natuurlijke uitstraling. Less is more. Bij ons is er echt verschil tussen dag- en avond make-up, en zelfs dagen make-up loos - puur natuur. Maar de huid- en lichaamsverzorging als goede basis is bij ons een standaard begrip".

TIP: Om het milieu te sparen en transport te verminderen, stimuleren wij het "samen bestellen". Door bijvoorbeeld uw bestelling te combineren met buren, vrienden, kennissen of familie. Vertel dit ons bij opmerkingen in het bestelproces, u ontvangt van ons een kortingvoucher voor uw volgende bestelling.